5 Nisan 2010 Pazartesi

Lucas Neill'i tutun, gerisini yollayın!

Son dakikada gol yemişsin; bu golün de etkisiyle, maç boyu tekme atan Sivassporlu oyunculara tekme teşebbüsünde bulunmuş arkadaşın kırmızı kart görmüş; tüm Sivaslılar çocuğun üzerinde.

Takım gibi takımda ne olur? En az 7-8 kişi arkadaşını korursun. Ama bizim süt çocukları umursamaz. Sadece, daha takıma katılalı 2-3 ay olmuş delikanlı arkadaşını korumaya geliyor.

O delikanlının adı Neill. Mağlubiyete tek isyan eden, maç boyu yanında saatli bomba Servet'e rağmen, Mehmet Yıldız'la, Kamanan'la mücadele eden..

Kendi adıma bir tek sana teşekkür ediyorum Lucas Neill. Sezonun tek güzelliğisin.

Gerisi mi?

Ruhsuzlar ordusu. Süt çocukları. Bursaspor'a karşı artık bilenir, Fener'i şampiyon yaparsınız, emelinize de ulaşırsınız.

Galatasaray'ı izlediğim 23 sene boyunca, hiçbir sezon bu kadar sinirlenmedim.

Yazıklar olsun..

2 yorum:

Adsız dedi ki...

İnanılmaz bir adam transfer etmişiz. Gerçek lider böyle olur. Defansa bağırıp çağırdığı zaman müthiş bir haz duydum, insana takım ruhu ne demek gösteriyordu.

Barış'ın yaptığı hareket bence Hagi'yle özdeşleştirilecek kadar (sözüm kimseye değil ama akla ilk gelen isim Hagi olur bu durumlarda) "yüce" değildi. Kazanma hırsı ve sinirine tamam da, vurduğun adamın ne suçu var arkadaş (tabii o da aynı şeyleri yapmadıysa Barış'a)? Ha, Barış bunu yaptı diye takım arkadaşları onu korumayacak mı? Tabii ki koruyacak, korumaları gerekir.

5 Nisan 2010 22:38
Unknown dedi ki...

Şu takımda 11 tane Neill olsa (savaşçı ruhunu değil, tekniği oyun bilgisini de katıyorum) çok farklı yerlerdeydik. Ama topçuların kız Topal, kazma Sarp, ayıboğan Servet olunca bu kadar oyun oluyor işte.

5 Nisan 2010 22:52