Erhan Telli ve Haberturk'e dair beklenen açıklama geldi..

Günlerdir isim vererek, Erhan Telli ve Habertürk gazetesi hakkında yazıyorum. (Bu sayfadaki ilgili yazıları okuyabilirsiniz..)

En nihayetinde Klubümüzden bu konuda açıklama geldi. Çok yerinde ifadelerle yapılmış bu açıklamanın, standart yalanlama açıklamalarıyla aynı kategoride değerlendirilmemesi gerekir. Adnan Polat, muhaliflerin restini görmüştür.

Bu yolda, karınca kararınca, yakaladığım her türlü pisliği burdan paylaşmaya, şahsi emelleri için Galatasaray'ı karıştırmaya göze almış gözü dönmüşlere karşı, Adnan Polat'ı desteklemeye devam edeceğim.

İşte açıklama:

"Zorunlu Açıklama: Haber Türk Gazetesi/Erhan Telli

Bir süredir Haber Türk Gazetesi'nde, Erhan Telli imzasıyla Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard'ı adeta zorla Milan kulübüne transfer ettirmek üzere birbiri ardına haber ve yorumlar yer almaktadır. Sözkonusu muhabir, yazılarında önce Milan kulübünden Frank Rijkaard'a "teklif getirtmiş", sözleşmesinin süresini "indirtmiş", hocamızın kafasının iyice karıştığına iman etmiş, "göz hapsine" aldırtmış, nihayet senaryosunun gerçekleşemeyeceğini idrak edince bugünkü "haber"inde de "seneye Allah Kerim" diyerek niyetini iyice açığa çıkarmıştır. İlginç olan, birbiri peşi sıra bu haberlerin aynı kalemden çıkmasının yanısıra sözkonusu gazetede ısrarla manşetten verilmesidir. Bu ısrardan anladığımız, Galatasaray'daki gidişatı bozmak, takımımıza olan inancın temel kaynaklarından Teknik Ekibimizin kalıcılığını tartışılır hale getirerek istikarsızlığı pompalamak ve sonuçta tüm Galatasaray Ailesi'nin kafasını karıştırmaktır. Yazılan bu senaryonun boşa çıkması, itibar görmemesinden dolayı Galatasarayımız adına mutlu, sözkonusu medya organı ve muhabiri adına üzüntülüyüz! Sözkonusu medya ve muhabirin, gelecekte de Galatasaray'ımızı yeni spekülasyonlarla karıştırma çabalarında bulunmaya devam edeceklerinden kuşkumuz yoktur. Galatasaray ailesinin, bugün olduğu gibi, gelecekte de bu tip sonuçsuz çırpınışlara prim vermeyerek, Şampiyonluk hedefimizde birlik ve dayanışma içerisinde olacağından eminiz. Galatasaray Spor Kulübü"

http://www.galatasaray.org/kulup/haber/5027.php
Devamı

Haberturk Spor'un 12 Ekim tarihli Galatasaray sayfası..

İşten eve çok geç geldim. Pek bilgisayar açma niyetim yoktu; günlük gazetelere bir göz gezdirir, sonrasında da yatarım diye düşünüyordum. Ancak, Haberturk Spor Ekinin Galatasaray sayfasını görünce, bu rezilliği bir an önce paylaşmalıyım düşüncesine kapılarak, kendimi yine bilgisayarın start düğmesine basarken buldum.

Haberturk Spor ekinin, bir süredir Galatasaray'a yönelik haberlerinden bahsediyor ve Halil Özer ile Erhan Telli'nin bu haberlerinin arkasında neyin olduğunu sorguluyordum. Fatih Altaylı'nın Genel Yayın Yönetmeni olduğu bu gazetede bu tarz haberlerin, Fatih Altaylı'nın onayı olmaksızın yapılamayacağı aşikar. Bu durumda, mantığımız bizi tek adrese götürüyor: Mart Kongresinde Adnan Polat'a karşı aday olması beklenen bir isme Fatih Altaylı'nın verdiği destek. Bu isim büyük ihtimalle, kerameti kendinden menkul, basında bir kısım yazarı iyi halkla ilişkiler teknikleriyle avucunun içine almış, bir türlü başkan adayı olamayan, ancak sürekli Galatasaray'ın gelecek başkanı olarak lanse edilen Adnan Öztürk.

Gelin bu tahminden sonra bahsettiğim haberler silsilesine bakalım ve kendimizi bu tarz bir sayfa hazırlamanın gerisinde hiç bir farklı niyet olmadığına inandırmaya çalışalım:

1. haber: "Rijkaard Aranıyor" - Milan'ın istediği Rijkaard'ın bedeni Florya'da, ruhu kayıplara karıştı.. Aklı karışan Hollandalı çalıştırıcının son idmana çıkmadığı öğrenildi..

2. haber: " Arda korkutuyor" - Milli takım'ın 2010 Dünya Kupası finallerine gidememesinden en çok etkilenen oyuncuların başında Arda Turan'ın geldiğini iyi bilen teknik direktör Rijkaard'ın, yıldız futbolcusunun performansında düşüş yaşamaması için özel önlemler alacağı ifade ediliyor..

3. haber: "Florya'da Afrika gribi" - Milli takım'ın Afrika 2010'a gidememesi Galatasaray'ın milli oyuncularını demoralize etti. Belçika maçında Ayhan ve Hakan'ın sakatlanmaları ise can sıktı..

4. haber: "Ödemeler yaklaştı para aranıyor" - Galatasaray'da Ekim ayında futbolculara ödenmesi gerken ücretlerin ikinci taksit zamanı da geldi. Yapılan transferlerle sezona bomba gibi giren Sarı Kırmızılıları'ın Ekim ayı sonu için 5 milyon euroluk ödeme yapacağı ve bunun için kaynak arandığı öğrenildi.

Evet, bunların dışında kalan tek haber, "Dersimiz Trabzon herkes sınıflara" haberi, ki o da normal bir önceki günkü antrenmandan bahsediyor.

Hiç birinde imza olmayan, bu haberlerle doldurulan bir Galatasaray sayfasına sahip bir gazetenin ne yapmaya çalıştığı, bence açıktır, sarihtir. Ercan Saatçi'yi protesto eden Galatasaray taraftarının Bab-ı Ali'nin diğer taraflarına da dikkat etmesi gerekiyor.

Bu çakallara karşı, Allah yardımcın olsun Adnan Polat ve Galatasaray..
Devamı