Bir tek ben mi farkettim? - I


- Keita'nın attığı depar sonrası kasığında hissettiği acı nedeniyle kasığını tutarak taç atmaya gittiğini..

- Lig TV'deki maç anlatıcılarının, ne zaman Anadolu'dan bir takım başarılı olmaya başlasa, "Bülent Hocam, Ertuğrul Hocam, X Hocam" tadında yalakalıklara başladığını, kraldan fazla kralcı olup, maçlarını rahatsız edici bir amigoluk havasında anlattığını..

- Bursa Stadında karşı taraftaki yan hakemin arkasında tribünün içinde veya önünde, bir adamın elinde tencere bir şeyler pişirdiğini..

- Galatasaray futbol takımının, Trabzon maçı öncesi kenetlenip yemin etme hareketini dahi 11 kişi yapamadığını..

- Bursaspor'a ŞAMP demek için şu şekilde kodlama yapan Rıdvan'ı: "Şanlıurfa'nın Ş'si, Ankara'nın E'si, Manisa'nın M'si, Polatlı'nın P'si.."

- Hasta Beşiktaşlı olmasına rağmen son 2 seneye kadar objektif görüntüsünü korumayı başarıp, ekranlarda düzgün bir profil çizen Güntekin Onay'ın partnerinden etkilenip Galatasaray düşmanlığını abarttığı senede, Keita'nın ayağına gelen su şişesinden ötürü kendisini yere atmasını "erkek adama yakışmıyor" şeklinde yorumlayarak giderek seviyesizleştiğini gösterdiğini..

- Arda'nın Trabzon uçak yolculuğunda siyah atletle yolculuk yaptığını..

- Ertuğrul Sağlam'ın maç içerisinde işine gelmeyen pozisyonlarda hakeme bela okuyup, kazandıktan sonra Denizli'li oyuncuların yanına gidip sahte centilmenlik görüntüleri sergilediğini..

- Bülent Uygun'un Bursaspor'u ziyaret ederek, şampiyon olmaları yönünde isteğine dair demeçler vererek, Ertuğrul Sağlam sonrası Bursa Teknik Direktörlüğüne oynadığını..

- Fatih Altaylı'nın geçen haftaki "Özhan Canaydın Adnan Öztürk'ü destekliyor" demecinin, aslında göründüğü kadar masum olmadığını, durumu kritik bir aşamada olup, bu işlerle alakası olmayan Başkanı, Adnan Öztürk'ü destekliyormuş gibi gösterip, Adnan Öztürk'ün Özhan Canaydın'ın oy potansiyelinden yararlanmasını umduğunu veya bunu bilinçli yapmadıysa da bu sonuca sebebiyet vereceğini..

- Adnan Öztürk'ün henüz "GSTV şifresiz olacak, klüp şeffaf olacak, borçlar azaltılacak, Galatasaray Ada'sından üyeler yararlanacak" dışında doğru düzgün bir vaadi olmayıp, bunları nasıl yapacağına dair en ufak bir proje ortaya koyamadığını..

Bir tek ben mi farkettim?
Devamı

Avea 3G Modem Reklamındaki gizli mesaj


Avea 3G Modem reklamını izlemişsinizdir. Hani Galatasaraylı Jo, Beşiktaşlı Ferrari, Fenerbahçeli Lugano ve Trabzonsporlu Alanzinho'nun oynadığı.

Reklamda, Alex'le online oyun oynayacak Lugano 3G Modemini bulamaz ve diğer oyuncular teker teker kendi klüplerinin modemini Lugano'ya teklif ederler. Lugano tam içlerinden birisini kullanacakken, uzaklardan bir taraftar koşar ve Lugano'ya Fenerbahçe 3G Modem'ini yetiştir ve problem de çözülür.

Biz de böylece Fenerbahçeliliğin ne kadar ulvi (!) bir müessese olduğunu zihnimize kazırız.

Eğer bu reklamın, diğer oyuncular için tersine yapılmış versiyonu yoksa, bu Fenerbahçeli bir oyuncunun ve Fenerbahçeliliğin başrole taşınıp, Galatasaraylı bir oyuncunun taşeron yapılması durumunu protesto ediyorum.

Evet, şu anda Avea reklamını göğsünde taşıyan tek klüp Fenerbahçe kaldı; o manada kurumun klübe öncelik tanımasını doğal karşılayabilirsiniz; ancak bu durumda Galatasaraylı yöneticilerin kendi yıldızlarının yardımcı oyuncu rolüne taşındığı bir reklama onay vermemesi gerekiyordu.

Belki bu yazdıklarıma tepki gösterecekler olabilir; ancak en büyük olduğunuzu iddia ediyorsanız, en büyük rakibinizle birarada bulunduğunuz hiç bir organizasyonda figuranlığı kabul etmeyeceksiniz. Gerekçesi ne olursa olsun.
Devamı