Radoslav Rancik - Simas Jasaitis - Mike Wilkinson


Hayır, bugün Efes Pilsen'i muhteşem bir oyunla yendiğimizden yazmıyorum. Onlarca senedir, iki sezon üst üste aynı yabancıları takımında seyredemeyen bir Galatasaraylı olarak söylüyorum. Tüm hayatım boyunca izlediğim, en karakterli yabancı oyuncular katkısını tüm sezon boyu veren Radoslav Rancik, Simas Jasaitis ve Mike Wilkinson, kesinlikle gelecek sezon da bu takımda tutulmalıdır.

İyi oyun, kötü oyun önemli değil. Galatasaray tüm branşlarında, o çok fazla kullandığımız "Galatasaray ruhu"nu sahaya yansıtan sporcular ister. İşte bu üç oyuncu, bir skandalla başlayan bu zor sezonda, "XXX bavulunu toplayıp İstanbul'dan ayrıldı" tarzı haberlere kolaylıkla imza atabilecekken, mücadele etmeyi tercih ettiler ve Türk arkadaşlarına da bu yönde örnek oldular.

Bu üç oyuncu gelecek sene takımda tutulmazsa, ellerimiz Galatasaray Yönetimi'nin iki yakasında olur.

İyi bir 1 numara transferi ve bir-iki transferle, bu karakterli takım, bu sorunlu sezonda, gelecek sene gelebilecek çok büyük başarıların kıvılcımını yakmış olabilir. Yeter ki, yeniden sil baştan yapmayalım, yeter ki, ruhumuza uygun oyuncuları kaybetmeyelim..
Devamı