Yakın İlişkiler..

Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, Yönetim Kurulu üyesi Levent Kızıl ve Fenerbahçe Yöneticisi Şekip Mosturoğlu, öğle yemeğinde beraber İstinye Park Masa restorandaydılar. Hararetli bir şekilde konuşuyorlardı; kim bilir belki de Aurelio davasının aylardır çıkmayan Tahkim Kurulu kararı, bir ay daha ertelenmiştir bu yemek sonrasında..


Devamı

Mustafa Denizli'nin kamera karşısındaki heyecanı..

Mustafa Denizli aslında güzel konuşan, Türk sporuna, hatta Türk atasözlerine, "şansımız yüzde 51", "İçimizdeki İrlandalılar" gibi sözleri kazandırmış bir isim. Lakin senelerdir gözlemlediğim, Mustafa Denizli'nin kamera karşısında bir türlü rahat olamadığı, heyecanlandığı, arada yutkunduğu, dudaklarını ellediği; yani kısaca kendini rahat hissetmeyen insanların sergilediği davranışları gerçekleştirdiği idi.

Bu seneler önce ATV Spor haberlerini sunarken de böyleydi, hala Beşiktaş Teknik Direktörü olarak kamera karşısına geçtiğinde de..

Aşağıdaki video ise, Mustafa Denizli'nin 1987 yılında da böyle olduğunu gösteriyor. Ne diyelim? Heyecanını hiç kaybetmemiş; bravo mu? Yoksa, e hocam seneler geçti, artık bir rahatla mı?





Devamı