30 Mart 2010 Salı

Leo Franco'yu Arda teselli etti (!)


Hadi canım, bunu da yerseniz. İşte Türk futbolunun resmi budur. Basınla arası iyi futbolcu için bu tarz haberler yapılır hemen. Bak bak Büyük Kaptan diye..

Galatasaray'ın Arjantinli kalecisi Leo Franco'nın yediği gol nedeniyle ıslıklandığı Fenerbahçe derbisinden sonra soyunma odasında gözlerinin dolduğu belirtildi. Leo Franco'yu başta kaptan Arda olmak üzere takım arkadaşlarının teselli etmeye çalıştığı öğrenildi.

Kaptan Arda Franco'ya ''Bu statta Galatasaray için hem de çok önemli işler yapmış futbolcuların zaman zaman ıslıklandığına, yuhlandığına ben şahit oldum. Geçmiş yıllarda bana da tepki gösterdikleri maçlar oldu. Ne kadar üzüldüğünü anlıyorum. Bir futbolcu için kendi taraftarı tarafından protesto edilmekten daha kötü hiç birşey olamaz biliyorum. Ama bunu unutmalı ve yoluna devam etmelisin. Profesyonel bir futbolcu olarak 90 dakika sonunda sahada yaşanan herşeyi sahadan çıkar çıkmaz unutmamız gerektiğini biliyoruz. İyi bir kalecisin herkes hata yapar. Elbette istemezdik, elbette sen herkesten fazla üzüldün. Seyircimiz yenilginin üzüntüsüyle tepki gösterdiler. Herşey düzelecektir'' dediği belirtildi.


Belirtmeye devam edin bakalım. Suni efsane yaratmaya, kankalarınızı taraftara pompalamaya devam edin. Nasılsa inanır bu taraftar. O oyuncu da yeteneklerini sergileyeceğine, şimdi şunu yapsam şu mesajı veririm, bunu yapsam bu mesajı veririm diye düşünmekten top oynayamaz. Oynayamayacak haldeyken oynama ısrarıyla belki 3 puan kaybettirir; çünkü fedakarlığın hangi şartlar altında yapılabileceğini tartmaktan tecrübe olarak yoksundur. Rahat olmakla, kendine bakmamayı ayrıştıramaz; 23 yaşında 33 yaşında Sergen Yalçın fiziğine kavuşur.

Devam edin.. Çok güzel.. 33 yaşındaki Franco'yu teselli edip, gözlerini dolduracak kaptanımız (!) var nasılsa.. Hani o geçen sene de Lincoln'ü yola getiren büyük kaptanımız..

Yaşayın..

2 yorum:

Mario Jardel dedi ki...

Bazı arkadaşlar bozulabilir ama seninle sanırım aynı görüşteyiz ustacım.. Arda'nın bu takıma bundan sonraki senelerde hasan şaş'lardan, şükürlerden aldığı miras ile faydadan çok zararı dokunacaktır... Ben bu ağırlığın gelecek sene caner erkin'in bonservisini dahi aldırtabilecek büyüklükte olduğuna inanıyorum eğer adnan polat yönetimi bütün ipleri futbolcuların eline vermezse...

30 Mart 2010 10:00
Baha dedi ki...

Arda Turan, cok bariz bir sekilde kaptanligi kaldiramadi, bence hazir piyasasi da varken elden cikartilmasi gereken ilk oyuncudur. Eger bunu yapamazsak Galatasaray'i kaybedecegiz bu halen nasil gorulemiyor hayret ediyorum. Taraftarin biraz gozu acik olmali.

Galatasaray'in efsanesi falan degil bu cocuk. Birakin Metin Oktay'i, Hagi'yi, Hakan Sukur'u daha Okan Buruk kadar faydasi olmamistir zarari ise simdilik 2 senedir. Kritik kazandirdigi mac olarak ilk oynadigi sampiyonlar ligi on elemesindeki adini unuttugum takim ikincisi de Sivasspor macidir. Iste bu kadar daha kalkin da bu adami Metin'le, Hagi ile Hakan ile bir tutun. Peh!

Sevgili kaptan eger Galatasaray'i gercekten bu kadar cok seviyorsan lutfen git.

30 Mart 2010 23:53