2 Kasım 2009 Pazartesi

Benim bildiğim Ertuğrul Özkök..

Ercan Saatçi hadisesinin geldiği nokta itibariyle, gözler bir anlamda Ertuğrul Özkök'e çevrildi..

Benim bildiğim Ertuğrul Özkök, Ercan Saatçi'ye sahip çıkacaktır.

Sahip çıkacaktır, zira "şövalyelik" egosunu tatmin etmek adına, kızından yeni ayrılan adama dahi sahip çıkan bir müşfik lider görüntüsü sergilemek isteyecektir..

Sahip çıkacaktır, zira bak kızı yüzünden bunca sene ekmek yedirmiş bu adama dedirtmek istemeyecektir özünde..

Sahip çıkacaktır, zira çalışanımın zor zamanında arkasında duran Genel Yayın Yönetmeni'yim iddiasını pekiştirmek isteyecektir..

Sahip çıkacaktır, zira çok atıfta bulunduğu ve Hürriyet'in geleceğine yönelik hedef olarak gösterdiği "sit-com gazeteciliğinde" eski damat, yeni spor müdüründen çok malzeme çıkacaktır..

Sahip çıkacaktır, zira tükürdüğünü yalamak istemeyecektir..

O yüzden Ercan Saatçi rahat olsun.. Kariyerinin en sağlam zamanlarından birini yaşıyor şu an.. Tadını çıkarsın..

Nasılsa bu memleket unutur.. Tıpkı seneler 2001 Fenerbahçe Şampiyonluğunda, Kadıköy'de, stadyumda, Avrupa Fatihiymis Galatasaray diye başlayan malum küfürlü dizeleri mikrofondan okuyan ve okutan adamın bu adam (!) olduğunu unuttuğu gibi..

2 yorum:

Ahmet Engin Tekin dedi ki...

Benim anlamadigim nokta, neden bu olayin siradan bir olaymis gibi degerlendirilmedigi (staddan hoparlorle yapilan ayri bir sey onu buraya katmiyorum). Sonucta hepimiz arkadas ortaminda kufurlu konusuyoruz karsi takim hakkinda, burda Ercan Saatci'nin olayi bir adim one goturen hareketi kayit esnasinda yayinlanmicani bile bile akli sira zipirlik yaparak bu sozleri sarfetmesi. Sonucta ulkemizde unluler canli ya da banttan yayin aralarinda hic kufur etmiyorlar mi sanki? Ustelik Ercan Saatci cikti ozur diledi - ki bence dilemesine gerek varmiydi tartisilir ve dahasi Fenerbahce klubunden resmi aciklama geldi. Yani alt tarafi bir kufredip dalga gecmis adam nesi var ki bunun? Kisisel bir hakaret de yok sadece klasik takimla dalga gecme muhabbeti:)

3 Kasım 2009 09:42
Unknown dedi ki...

Fenerbahçe kulübünden resmi açıklama sadece görüntülerin çalınmasıyla ilgili geldi. Kendileri en ufak bir özür, kınama belirtmediler o upuzun yazıda.

3 Kasım 2009 20:09