27 Mayıs 2009 Çarşamba

Simona Halep Sakatlandı..!

Simona Halep sakatlandı ve bıçak altına yatıyor.. demek isterdim..Ancak bu aslında yarı doğru bir gerçek..

1991 doğumlu, Romanya'nın yeni tenis yıldızlarından Simona Halep, resimde gördüğünüz fazlalıkların tenis performansını etkilediğinden dem vurarak, bir operasyonla göğüs ölçüsünü küçültmek istediğini açıklamış. En son Pınar Altuğ'un fi tarihinde gerçekleştirdiği operasyonun bir benzerini yaptıracak olan Simona'nın bu hamlesinin önüne bence en önce TV yayıncıları geçmeli.. Anna Kournikova gibi bir tenis felaketi dahi yıllardır güzelliğinin sayesinde ekmek yediyse, bırakın 17 yaşındaki Simona'mız da fazlalıklarından yararlansın.. Aksi taktirde çeşitli ülkelerin Romanya büyükelçiliklerine karşı yürüyüşe geçmeye başlayan erkek güruhlarını gözümde şu an bile canlandırabiliyorum!

Şaka bir yana, ATP sıralamasında 258. sırada yer alan bu genç tenisçi, muhtemelen yeteneğiyle asla yer bulamayacağı sayfalarda bu açıklamasıyla yer almış oldu.. Köstenceli, Hagi'nin hemşehrisi bu genç kızımız devamını getirebilecek mi hep birlikte göreceğiz..

Bu vesileyle haftasonu başlayan Roland Garros turnuvası hepimize hayırlı uğurlu olsun efendim. Yoğun iş koşulları nedeniyle pek izleyip yazamayacağım gibi gözüküyor, ancak en azından final maçlarında ekran başında olacağım..

3 yorum:

auror dedi ki...

o sıralamada 258.olmanın bile ne kadar yetenek ve çalışma gerektirdiğinin farkında değilsin sanırım, üstelik henüz 17 yaşında bu kız!

27 Mayıs 2009 23:48
Spinoza Gian dedi ki...

Elbette farkındayım; söylemek istediğim şu anda 259. veya 257. olan kızları bilmiyoruz örneğin. Onlar daha az mı çalıştı ve daha az mı yetenekli?

Ancak 258.'yi şu anda 258. olduğu haliyle biliyoruz bu sebepten ötürü. Benim değindiğim buydu..

28 Mayıs 2009 00:14
Bullen dedi ki...

Bu arada off-topic mi bilmiyorum ama Romanya'daki buyuk göguslu hatun populasyonu dunyanin baska hicbir ulkesinde yoktur sanirim. Yazin gitmeyin kesinlikle. :)

4 Haziran 2009 02:05